Hvem er jeg?

 

Hei! Så koselig at du er her og at du er interessert i å lœre om naturlig skjønnhet og holistisk velvære! 

Jeg heter Kristine, og jeg er her for å guide deg gjennom en av de største reisene i livet ditt, nemlig den som handler om å finne tilbake til deg selv, eller kanskje enda viktigere, skape den beste versjonen av deg selv, og hjelpe deg til å føle deg så vakker og levende som mulig på reisen! 

Gjennom min egen reise, spesielt etter å ha blitt mamma, har jeg tatt til meg en nesten ubeskrivelig lidenskap til holistisk helse og naturlig skjønnhet.

Jeg ELSKER å lœre alt jeg kan om hvordan å balansere hormoner, helbrede uren hud og - min favoritt - få den beste hårmanken i ditt liv! 

Denne driven til å hjelpe andre å lœre seg å elske prosessen med å bli den beste og vakreste versjonen av seg selv, gir meg så enormt mye, fordi jeg vet hvor mye det betyr å føle seg vel, og ikke minst hvor mye glede det tar fra livet, når man ikke føler seg vel.

Jeg utdannet meg som NLP Coach før jeg flyttet til USA i 2017, og etter det har bedriften min utviklet seg i trå med mine interesser og den kunnskapen jeg har tatt til meg.

Nå som jeg har flyttet hjem til Norge, med et hav av ny livserfaring, var det bare rett å forme bedriften etter hva jeg har gått gjennom, slik at jeg kan hjelpe deg på best mulig måte.

 

MINE KJŒRNEVERDIER 

Empati for de jeg jobber med

Integritet i det jeg sier og lœrer bort

Naturlige & rene ingredienser

Inspirasjon for de som har mistet håp

Holistisk tilnœrming (kropp - sinn - sjel)

Takknemlighet for muligheten til å gjøre det jeg elsker

 

Trykk HER for å lœre mer om min reise.