Hvorfor dette, og hvorfor nå?

personlige innlegg Aug 20, 2021

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har prøvd å fullføre denne artikkelen...

Hver gang jeg kommer til poenget blir det for mange triggere. Så, istedenfor å vente med å lansere nettsiden før denne artikkelen er ferdig, har jeg bestemt meg for å ikke presse meg selv med en dyp forklaring, men heller vente til jeg selv er klar. 

Tusen takk for tålmodighet og forståelse. 

Om du er helt ny her, vil jeg gjerne fortelle litt om meg selv... Jeg heter Kristine Einang. Jeg kommer fra ein liten by, Odda i Hardanger, men har bodd i USA de siste 4 årene. 

For 3 år siden ble jeg mamma til verdens vittigste gutt med det største hjerte du kan finne. Han får meg til å le hver dag, hele dagen!

Før jeg flyttet til USA for å skape et liv og en familie med eks-mannen min, studerte jeg moteledelse, entreprenørskap og markedsføring i New York, etterfulgt av NLP Coaching (Neuro Linguistic Programming) i Haugesund, hos Ålreit Institutt.

Hele reisen min så langt har hatt en veldig sterk, rød tråd; skjønnhet og indre velvære. 

Etter endt utdanning, startet jeg en nettbassert bedrift der jeg hjalp andre å få livsgnisten tilbake og å komme mer i kontakt med seg sjelv, ved hjelp av NLP-teknikker.

Bedriften min utviklet seg fort sammen med min personlige reise, så de siste par årene har for fullt handlet om naturlig skjønnhet og holistisk velvære.

Tiden i USA var veldig tøff for meg, da jeg var gift med en mann som ikke behandlet meg godt. Jeg levde et dobbeltliv i mange år. (Jeg skal prøve å komme litt meir inn på dette senere.)

Heldigvis klarte jeg å holde motet oppe og heller bruke den tiden til å finne nye måter å finne en indre styrke på.

Alt jeg kommer til å dele her, er kunnskap jeg har tatt til meg, hovedsakelig gjennom tiden i USA, hvor jeg iherdig studerte holistisk healing og naturlig skjønnhet, i tillegg til å jobbe for Monat, (Amerikas største luksus hårmerke) som var den beste jobben jeg noen gang har hatt! 

Med alle truamene jeg opplevde, mistet jeg 17kg, ble veldig utrygg generelt, slet ekstremt med huden og mista masse hår. (Noe som var kriiise for ei så jåledukke som meg, haha!)

Dette er noe jeg bestemte meg for å prøve å "fikse" på egenhånd, og har tatt til meg mange gode tips for sjel, kropp og sinn.

Det viktigste jeg har lœrt, er at ingenting "fikser seg" før man har ro i sjela og hjertet på rett plass. Du kan spise så sunt du bare vil og bruke de beste produktene, men det er virkelig følelsen av å vœre fri, trygg og elsket som kan helbrede. 

Det som virkelig betyr noe for meg, er hvordan jeg får andre til å føle seg. Og for at jeg skal klare å få andre til å føle seg skikkelig bra, må først JEG ha det bra inni meg. Dét var noe jeg aldri hadde energi til i det forholdet jeg var bundet opp i. Jeg måtte fokusere på å "overleve" hverdagen. Nå er alt så annerledes og jeg kan bruke energien min på det jeg vil, og ikke bare det jeg må...