Mine favoritter fra Agent Nateur hvordan fÄ langt hÄr hÄrprodukter sunt hÄr Mar 02, 2022

Agent Nateur har vært ett av mine absolutt favorittmerker innen naturlig skjønnhet siden den dagen jeg oppdaget dem, for ca 3 år siden. De bruker kun naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at det er Agent...

Les mer...
Uten denne ene tingen i boks, vil du ikke kunne helbrede deg selv hormonbalanse nervesystem Feb 15, 2022

Du kan plastre symptomene dine så mye du bare vil, men uten å gå i dybden på hvor symptomene stammer fra, vil du ALDRI kunne komme deg ut av det maratonet du nå befinner deg i. 

Da snakker jeg om et maraton som ikke har noen ende. Kanskje du er heldig og...

Les mer...
Ungdomskilden anti-inflammatorisk frĂžnĂŠring hormonbalanse Jan 18, 2022

Tenk at du kan spise deg yngre og sprekere! Soul er flaggskipet vårt og selve utgangspunktet for alle Rain sine produkter. Soul er også produktet vi anbefaler å starte med først, da den reparerer årsakene til ubalanse i kroppen.

Soul (en liten smoothie-pose)...

Les mer...
Min tannpleierutine og hvorfor det er sÄ viktig tannpleie Jan 06, 2022

Statusen på tannhelsa di har en STOR effekt på resten av helsa din. Er tannhelsa di dårlig, vil det påvirke deg på mange andre plan, uten at du ofte merker noe til det med det samme. Mange sliter med helsa, men vet ikke at det er relatert til tenna sine og/eller...

Les mer...
Hvorfor prĂžve frĂžnƓring i 2022? emosjonell helse frĂžnĂŠring hormonbalanse hĂ„r-vitaminer sunt hĂ„r tarmhelse Jan 02, 2022

Er det noe du brude teste ut dette året, kan jeg med hånda på hjertet anbefale frønœring! Jeg har personlig følt på utrolig store endringer etter å ha startet med frønœring for fullt siden tidlig høst 2021. 

Visste du at...

Les mer...
Om du ikke tar tarmhelse pÄ alvor bÞr du tenke pÄ nytt! hormonbalanse tarmhelse Dec 22, 2021

Tarmen sin innflytelse over helsen din kan ikke snakkes nok om! Milliarder av mikrober og kolonier som ligger i mikrobiomet ditt er produsentene og lederne av hvordan du ser ut, hva du føler og hvordan du tenker. 

ALT starter i magen, og om det ikke gjør det, ender det opp...

Les mer...
Ta min velvƓre-quiz her! frþnéring hormonbalanse tarmhelse velvére Dec 15, 2021

Nå har jeg svart på utrolig mange velvœre-quizer de siste to ukene, men det var ikke før nå at jeg kom på at jeg ikke har nevnt den på nettsiden min enda! Alt skjer liksom på Instagram om dagen, haha! 

Det er så givende å kunne...

Les mer...
Har du god sĂžvnhygiene? emosjonell helse hormonbalanse kveldsrutine Dec 07, 2021

Visste du at det er mellom kl. 22:00 og 02:00 på natta at kroppen vår helbreder seg aller mest i løpet av døgnet? Det er derfor det er så viktig å forberede kroppen på å sovne kl. 22:00, og ikke ligge å vri seg til langt på natt, eller...

Les mer...
HĂ„ret ditt vil ELSKE deg for dette! hormonbalanse Nov 09, 2021

Det som hindrer deg i å få den lengden og tykkelsen på håret du ønsker, kan hende at bare er noen få steg unna... Når det kommer til hår, kan jeg ikke få sagt det nok ganger; akkurat som med muskler, blir håret til på...

Les mer...
Den magiske trioen for hÄret ditt! hvordan fÄ langt hÄr hÄr-vitaminer Nov 03, 2021

Jeg følte at det passet så fint å komme med en slags oppfølger til min forrige artikkel (som du kan lese HER!), da jeg kan tenke meg at flere av dere sikkert ble litt overveldet over hvor mange ulike kosttilskudd jeg snakket om. 

I denne artikkelen vil jeg dele tre...

Les mer...
Kosttilskudd til hÄr - som faktisk funker! hÄr-vitaminer kosttilskudd Oct 29, 2021

Vi har blitt lurt til å tro at biotin og de berømte "Hair gummies'ene" er det som gir oss langt, tykt hår. Det er faktisk så langt fra sannheten man kommer. 

Det er ikke noe bevis på at biotin hjelper mot hårtap, eller kan gi tykkere hår. Og...

Les mer...
7 produkt-typer du trenger for optimal hÄrkvalitet hvordan fÄ langt hÄr hÄrpleie hÄrprodukter Oct 25, 2021

Først og fremst vil jeg starte med å si at god hårkvalitet har mye mer å gjøre med alt du gjør utenfor dusjen. MEN! Om du er som meg, ELSKER gode hårprodukter og virkelig prioriterer din hårhelse, vil denne artikkelen passe perfekt for deg! Det...

Les mer...
1 2