Ungdomskilden

anti-inflammatorisk frønæring hormonbalanse Jan 18, 2022

Tenk at du kan spise deg yngre og sprekere! Soul er flaggskipet vårt og selve utgangspunktet for alle Rain sine produkter. Soul er også produktet vi anbefaler å starte med først, da den reparerer årsakene til ubalanse i kroppen.

Soul (en liten smoothie-pose) inneholder alle vitaminer, mineraler, antioksidanter, aminosyrer og essensielle fettsyrer som kroppen trenger på et daglig basis. Det er derfor sjeldent at du trenger å ta ekstra kosttilskudd ved siden av. I én liten smoothie pakke får du alt kroppen din trenger, hvor lettvint er ikke det?

Soul er laget med spesielle ingredienser som kan booste immunsystemet ditt, øke energinivået ditt, bedre restitusjonen din, er stappfull av anti-oksidanter som bekjemper frie radikaler, virker betennelsesdempende og har en solid anti-aging effekt på cellenivå!

Den er inneholder adaptogener, som gir kroppen akkurat det den trenger til ein hver tid. Adaptogener er urter og planter som brukes til å hjelpe kroppen til å tilpasse seg ytre og indre stress av alle slag, øker kroppens motstandskraft, og reparer der det er behov. 

Soul er laget "Nutrigenomt" (nutrigenomics) fokusert, som vil si at forskerne ser på hvordan genene våre svarer på enkelte råvarer. De har deretter valgt råvarer som de ser at genene våre responderer godt på, sånn at vi kan hjelpe oss selv å bekjempe sjukdom.

Den unike blandingen som er i Soul, jobber sammen i ein unik synergi, for å hjelpe kroppen til å fungere optimalt. Enkelt og greit!

Soul har blitt testet på et uavhengig tredjeparts laboratorium, "Brunswick Laboratories", der de har sett på dens egenskaper. De avga en rapport som erklærte at dette, på det tidspunktet, var det mest næringstette produktet de noensinne(!) hadde testet der, og kom fram til at Soul har 33% betennelsesdempende effekt, og 62% anti-aging effekt på cellenivå! 

Ingrediensene er spesielt satt sammen for at effekten av de skal gi ein kraftig synergisk effekt, det vil si at hvert enkelt frø sine gode egenskaper blir ytterligere forsterket av hverandre, som igjen gir ein sinnssyk effekt!

Soul inneholder nigella tativa, svarte bringebærfrø, chardonnaydruefrø, olje fra black cumin frø og d-ribose.

Disse ingrediensene har blitt brukt i tusenvis av år og har mange, mange gode egenskaper i kroppen. 

Mikrobiomet ditt utgjør 70-80% av immunforsvaret ditt og inneholder 10 ganger mer bakterieceller enn du har menneskelige celler! Hvordan du tar vare på tarmhelsa di påvirker ALLE aspekter av helsa di! Når mikrobiomet ditt er sunt, vil allmentilstanden din sannsynligvis være veldig bra.

Her er noen av Soul's egenskaper...

- Anti-aging

- Anti-inflammatorisk

- Booster humøret

- Hormonbalanse

- Styrker immunforsvaret

- Omdanner nœring til energi og reparerer DNA

- Smertestillende

- Fordøyelsesfremmende

- Anti-oksidant

-Anti-tumor

- Blodsukker sekende

- PMS nedsettende

- Demper menstruasjonssmerter

- Kan øke produksjon av morsmelk

- Støtter god hjertehelse

- Har god effekt hos MS og andre autoimmune pasienter

- Balanserer kroppens PH-balanse

- Kan ha god effekt på slanking og vekktap

- Bedre ytelse & restitusjon

- Gir god tarmflora

En gullgruve med andre ord! Jeg bruker den hver dag i kombinasjon med Soul red, Pure, Core og Bend. Dette er den jeg får aller mest tilbakemeldinger om og kundene mine klarer seg ikke uten! Kjøp den HER!