Mine favoritter fra Agent Nateur

hvordan få langt hår hårprodukter sunt hår Mar 02, 2022

Agent Nateur har vært ett av mine absolutt favorittmerker innen naturlig skjønnhet siden den dagen jeg oppdaget dem, for ca 3 år siden. De bruker kun naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at det er Agent Nateur sine hud og hårprodukter som har gjort størst inntrykk på meg, da de gang på gang klarer å overraske meg med effekten jeg får av hvert produkt. 

I dag skal jeg dele mine favoritter innen hår produkter, men jeg sverger også til alle hudproduktene de tilbyr. Jeg venter på en ny pakke fra dem as we speak og jeg er såå spent!!! 

First thing first...

Holi (mane) - Ingen over og ingen ved siden! Det beste kollagenet på markedet, og det er noe jeg er stolt over å kunne dele med dere! Dette kosttilskuddet har virkelig forandret håret mitt!!! Jeg så en effekt etter 2-3 måneder, men den store wow-effekten kom etter 6 måneder, hvor lengden og tykkelsen var ubeskrivelig i forhold til noe annet jeg før har lagt merke til!

Håret mitt er mye tykkere i tuppene og ser så sunt og friskt ut! Det ser ut som at jeg har fått en nytt "lag" med hår om du skjønner?! ELSKER når håret ser skikkelig fyldig ut! Ikke bare det, men håret vokser 1-2 cm mer i måneden enn før, noe som har vært målet mitt så lenge. 

Kollagenet gir en nydelig ungdommelighet tilbake til håret ved hjelp av de unike ingrediensene Jena har valgt. Jeg har sett utrolig mange flotte før og etterbilder hvor det ser ut som at noen av damene har et helt nytt hår på hodet! 

Holi (locks)  - For raskere og sunnere hårvekst! Som dere vet bruker jeg oljebehandlinger før hver vask, 1-2 ganger i uka. Dette er den beste jeg har funnet så langt! Ingrediensene er ikke til å sammenligne med noe annet og den lukter så godt!

Jeg bruker 2 dropper fulle over hele hodebunnen og masserer godt inn i ca 2-5 minutter. Lar det virke i over natta og skyller ut med en cowash og rense-shampoo, etterfulgt av en rik balsam. 

Den hjelper deg med å få mer volum, en sunnere hårvekst-syklus, balansert hodebunn, mer glans og styrke til hvert hårstrå, mindre tørr hodebunn og håret blir MYE(!) mer medgjørlig etter vask. 

Hair (silk) Silk peptider i et nydelig og nærende serum. ELSKER! Spesielt om jeg skal lufftørke håret og trenger hjelp med å roe ned frizz og tilføre shine. Etter leave-in balsam og andre stylingprodukter, bruker jeg 2-3 dråper av denne oljen for å lukke inn all fukt. 

Serumet, eller oljen, hjelper håret ditt å bli så sunt som det kan. De tilfører all den rike og potente nœringen håret ditt trenger for å kunne reparere seg selv. Den er også varmebeskyttende og gjør håret lettere å style med feks Dyson Airwrap. (Min fav!) 

ELSKER den sinnsyke glansen den tilfører håret mitt! (Har videoer som viser HER!) Den er også fantastisk på å roe ned frizz og motvirke den "tørre" looken. 

Vårt hår (silke) peptider serum vil hjelpe håret ditt med å oppnå sitt maksimale potensial, og hjelper med følgende bekymringer: kjedelig, skadet hår varmebeskyttelse delte ender tørr hodebunn hårbrudd hårtørrhet frizziness vanskeligheter med å style

Jeg anbefaler deg virkelig å klikke deg inn på hvert produkt, for å lese mer om ingrediensene og bli bedre kjent med hvert av produktene. Du kommer nok til å bli like avhengig som meg om du først prøver dem!

Jeg elsker å finne noe som faktisk gir de resultatene jeg er ute etter! Det er så slitsomt å prøve alt mulig og sløse store summer av penger på noe man bare ender opp med å kaste eller "bruke bare for å bruke"...

Bruk koden min "Agentkristine" for -15% av hele ordren din!