Uten denne ene tingen i boks, vil du ikke kunne helbrede deg selv

hormonbalanse nervesystem Feb 15, 2022

Du kan plastre symptomene dine så mye du bare vil, men uten å gå i dybden på hvor symptomene stammer fra, vil du ALDRI kunne komme deg ut av det maratonet du nå befinner deg i. 

Da snakker jeg om et maraton som ikke har noen ende. Kanskje du er heldig og får noen timers eller dagers fri, men så er det rett opp på hesten igjen.

Fokuserer du kun på å maskere symptomer, vil du aldri nå helsemålene dine. 

Når hele nervesystemet ditt hele tiden er på høygir, og du aldri lar kroppen din slappe av, eller føle seg trygg, vil du heller ikke kunne helbrede deg selv.

En kropp som er full av frykt, er ikke en kropp som kan være sunn. 

Uansett kvalitet på maten du spiser, hvordan du beveger kroppen, at du mediterer, eller holder på med andre velvœre-ritualer, vil ikke dét ha stor effekt på din "overall" helse, om du ikke FØRST tar vare på nervesystemet ditt og effekten det har på din emosjonelle helse! 

Da jeg var i et veldig skadelig ekteskap og ble mishandlet, gjorde jeg alt "rett" i forhold til å ha en optimal helse. MEN! Ingenting kunne redde meg. Det eneste jeg kunne gjøre for å redde meg selv, og som jeg også gjorde, var å ta nervesystemet mitt på alvor. 

Mitt nervesystem var i "fight or flight mode" KONSTANT! Derfor måtte jeg gjøre alt i min makt for å komme meg ut av nettopp det som satte meg i den situasjonen; komme meg bort fra den personen som satt i gang disse følelsene i kroppen min. 

Ta dette som en metafor for ditt eget liv. Du har kanskje ikke en mishandlende ektemann, men noe annet som holder deg nede, spiser deg opp levende og skaper uro i nervesystemet ditt...

Det er ikke alltid det er mulig å kvitte seg med hovedårsaken til stresset du opplever. Det er jeg fullt klar over. Selv kjempet jeg for å komme meg løs i flere år før jeg hadde nok styrke, mot, kunnskap og hjelp.

Derfor er det så viktig å vite hva vi kan gjøre for å støtte BALANSE & HARMONI i mellomtiden. 

Jeg vet, med hånden på hjertet, at jeg ikke hadde kommet ut av dette på egen hånd. Noen ganger fatter jeg ikke hvor jeg fikk styrken fra. Jeg hadde jo egentlig INGENTING igjen. Jeg skalv og besvimte flere ganger for dagen, som et resultat av å ha levd i frykt over lengre tid. 

Takket være Gud, styrken jeg fikk av å være en sunn mor, god kunnskap om kosthold og kosttilskudd, venner, familie og politi og advokater som trodde meg, kom jeg meg langt bort og kunne ENDELIG starte livet mitt på nytt. 

Det er sånn vi må se på det; at når helsen vår synger på det siste verset, er det nettopp DA det er mulig for et mirakel å oppstå. Samtidig som at det kun kan gå en vei, nemlig opp og frem. 

Når du ikke har noe valg, annet enn å VIRKELIG ta helsen din på alvor, må du bare lære deg å forelske deg i den nye reisen din! Det var dét jeg gjorde! Jeg ble totalt oppslukt i ALT som kunne gjøre livet mitt enda mer optimalt! I alt jeg gjør, tenker jeg, "Vil dette gi meg ein bedre livskvalitet?" 

Kroppen din trenger et nervesystem som er balansert for å klare å fungere normalt for deg. Første prioritet for hvilket som helst skjønnhetsideal eller helse-mål, MÅ være å ha det bra emosjonelt!!!  

Det er der alt starter...

Hvordan har hjertet ditt det? Føler du deg trygg på et hverdagslig basis? Har du gode og sunne relasjoner i livet ditt? Hvor henter du styrken og selvtilliten din fra? Våkner du med redsel i magen? Holder du inne meningene dine for å beskytte deg selv?

Tenk over det.. 

Om du ikke vet hvor du skal starte, spør om hjelp. Langvarig stress og frykt er veldig skadelig for kropp, sinn og sjel. Du er verdt SÅ mye mer! LIVET er så mye mer enn å ha det slik!!! 

Jeg kommer til å legge ekstra fokus på hvordan eliminere stress og optimalisere livskvalitet, i arbeidet mitt fremover. Det blir noen veldig spennende måneder fremover og jeg GLEDER meg som aldri før til å se hva som utvikler seg av dette. 

Dere kommer til å ha mulighet til å ta del i akkurat dette arbeidet, noe jeg vil komme tilbake til. Er du interessert i hvordan jeg jobber og temaene jeg deler, er det bare å følge med i vår. Allerede neste måned starter jeg for fullt med mer fokus på hvordan ytre skjønnhet (hud og hår spesielt) blir påvirket av hvordan vi har det innvending.