Hvorfor prøve frønœring i 2022?

emosjonell helse frønæring hormonbalanse hår-vitaminer sunt hår tarmhelse Jan 02, 2022

Er det noe du brude teste ut dette året, kan jeg med hånda på hjertet anbefale frønœring! Jeg har personlig følt på utrolig store endringer etter å ha startet med frønœring for fullt siden tidlig høst 2021. 

Visste du at frøet har 20-30 ganger mer næring enn frukten det bærer. Ikke bare det, men Rain har valgt de beste frukt, grønnsaker, bœr og super-foods til sine produkter. Effekten kunne ikke blitt bedre! 

ALLE burde gi seg selv muligheten til å oppleve hvordan kroppen faktisk kan operere med den høgste kvaliteten av næring som er tilgjengelig!

Det er utallige systemer i kroppen, som vi ikke engang er bevisst på at vi har, som skriker etter akkurat denne næringen! 

Frønæring har en helt egen effekt i kroppen og jobber på en HELT annen måte enn typiske tilskudd og vitaminpiller.

Synergien (blandingen) av de enkelte vitaminer og mineraler, som en del av et helhetlig matprodukt, gir en LANGT større effekt enn ved å se på enkeltvitaminer hver for seg.

Mange kan være veldig opptatt av enkeltvitaminer, men det hjelper aldri så mye med store doser av vitamin "x" dersom ikke vitamin "y" også er med, som både styrker vitamin "x" sitt opptak OG effekten den får i kroppen. Ta for eksempel D3. Den får ikkje full effekt dersom du ikke blander den med K2. Nettopp dét er grunnen til at våre frønœringsprodukter fungerer så bra! 

Rain bruker kun de reneste og mest næringsrike ingredienser på markedet. Vi er veganske, non-GMO, trippel testet, organiske, glutenfri, biotilgjengelige (bløtlagt) sånn at tarmen ikke har noen(!) problemer med antibeitestoffene som noen er "redde" for når det kommer til frø, kaldpresset (alt av næring blir bevart) og har terapeutisk virkning. Måten disse produktene er fremstilt på er heilt unik.

Er du utfordret med dårlig helse på noen som helst plan, vil du kunne ha god effekt av frønœring, og det er noe jeg er helt trygg på å si.

Frønœring kan hjelpe deg som er utfordret med...

- Hormonubalanse

- Dårlig tarm, IBS, oppblåsthet

- Lite energi

- Angst & depresjon

- Hårtap, dårlig hårkvalitet

- Uren hud, irritert hud, kløe og utslett

- Høyt antall av giftstoffer

- Uharmonisk nervesystem

- Underlivsinfeksjoner

- Nedstemthet

- Dårlig søvn

- Svakt immunforsvar

- Inflammasjon

- MS, ME, og andre autoimmune sykdommer

- Bivirkninger fra cellegift og antibiotika  

- Smerter i ledd og brusk

++

Rain er en gullgruve du ikke skal overse! Jeg får daglig tilbakemeldinger av fornøyde kunder som kunne ønske de visste om frønœring tidligere, og ikke minst hvor stor endring de føler i livskvalitet nå versus før. Det gjør meg så glad og rørt, når jeg kan vœre broen mellom frønœringen og dem. 

Rain har gjort mange studier på effekten av produktene og resultatene snakker for seg selv! Det er nettopp derfor det er så viktig for meg å la så mange som mulig vite om denne gaven! For det er dét Rain har vært for meg; en gave. Spesielt etter å ha slitt med hormonforstyrrelse, svakt immunforsvar, kraftig underernæring og kronisk stress de siste 4 årene. 

Mine favoritter, som jeg ikke kan leve uten, er: Soul Red, Pure, Bend & Core