Kosttilskudd til hår - som faktisk funker!

hår-vitaminer kosttilskudd Oct 29, 2021

Vi har blitt lurt til å tro at biotin og de berømte "Hair gummies'ene" er det som gir oss langt, tykt hår. Det er faktisk så langt fra sannheten man kommer. 

Det er ikke noe bevis på at biotin hjelper mot hårtap, eller kan gi tykkere hår. Og når det kommer til mulitvitaminer som "Hair gummies", har de ALT for lite av hver vitamin til i det hele tatt gir gode nok resultater.

Mange av de mest solgte hår-vitaminene er fulle av unødvendige fillere som bare gjør det vondt verre for helsa di, som igjen vil slå ut negativt på hårveksten din. 

Tarmhelse, mental trygghet, et lykkelig hjerte og balanserte hormoner = god hårkvalitet.

I stedet for å kaste penger ut av vinduet, ved å teste ut alle mulige "hår-vitaminer", fokuser heller på et variert kosthold og EKTE kosttilskudd som hjelper deg å balansere hormoner, stresse ned og styrke immunforsvaret - naturlig. 

Om du er en av de som har bitt skuffet over vitaminer som er markedsført som et "hårmirakel" er du ikke alene! Jeg har vœrt der selv. Det tok meg mye(!) research, prøving og feiling før jeg lœrte meg hva som faktisk skal til for å få håret jeg har drømt om siden jeg var liten...

Under finner du gode kosttilskudd som kan vœre med å trigge en sunn, sterk, naturlig, og ikke minst, raskere hårvekst over tid;

- B-kompleks (B5 i alle fall)

- Vitamin C

- D3 & K2

- Rain Soul Red

- Vitamin E

- Sink

- Macca

- Rain Bend

- Rain Core

- Rain Pure (Pre & probiotika som er bra for tarmhelsa di og hormonell balanse!)

- Lakrisrot

- Spirulina

- Chaga

- Reishi

- Magnesium

- Omega 3

- Gurkemeie-ekstrakt 

- Matcha (Jeg drikker en kopp matcha hver morgen etter frokost for hormonbalanse)

- Kollagen fra Agent Nateur (Min favoritt for tykt, sunt og langt hår!)

Om du har noen spørsmål angående kosttilskudd, må du ikke vœre redd for å ta kontakt! Det er viktig å vite hvor mye man kan ta, når på dagen hver av de bør tas, hvordan få mest mulig ut av hvert tilskudd, hvor man får tak i den høyeste kvaliteten etc.