Ta min velvœre-quiz her!

frønæring hormonbalanse tarmhelse velvære Dec 15, 2021

Nå har jeg svart på utrolig mange velvœre-quizer de siste to ukene, men det var ikke før nå at jeg kom på at jeg ikke har nevnt den på nettsiden min enda! Alt skjer liksom på Instagram om dagen, haha! 

Det er så givende å kunne hjelpe på et dypere nivå igjen! Jeg vet i hjertet mitt at alt jeg har opplevd av traumer, og som et resultat av det, hormonubalanse, dårlig tarmhelse, hårtap, acne, og krafting underernœring,  har vœrt et springbrett for meg, slik at jeg kan hjelpe andre med den absolutt beste kompetansen! 

Uten å ha opplevd det jeg har gått gjennom de siste 4 årene, hadde jeg aldri kunnet sittet her i dag og skrevet om denne quizen... 

Ja, jeg har utdanningen min i NLP Master Coaching, men en utdanning alene er bare en base. Med personlig erfaring og en egen healing-reise, kan man virkelig sette seg inn i andres sko, ha genuin empati og komme med et helt annet nivå av kompetanse. 

Ingenting er viktigere for meg enn å dele det jeg har lœrt på min egen reise, slik at andre kan dra nytte av det som har reddet meg! 

Hvem er klare for å oppleve den beste helsa i sitt liv, glødende hud, sunt hår, balanserte hormoner, mye energi, dyp søvn, mindre søtsug og god tarmhelse?!

Kom rett til velvœre-quizen HER!